Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.10.2021
Jak vyrobit podzimní věnec z listí?
Zajímává Vás jak si vyrobit podzimní věnec z opadaného dubového listí?  Tak koukněte na krátký videonávod v podobě REELS videa na mém instagramu coun... číst celé
10.07.2021
Nové webové stránky
Připravil jsem pro Vás nové webové stránky. Těšit se tak můžete nejen na novinky v podobě nového zboží na e-krámku, ale také nové funkce. Doufám, že ... číst celé
10.07.2021
Jak využít truhlík Pokojáček
Nově ve fotogalerii (Truhlíková inspirace) najdete tipy jak využít své truhlíky "Pokojáčky" po celý rok.  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jednorázové ošetření proutěných korpusů Jednorázové ošetření proutěných korpusů
Proutěné korpusy jsou mojí chloubou. Jsou krásné doma i venku, s vazbou i bez vazby. Každý z nich však potřebuje po nějakém čase opravit a ošetřit. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

  1. Udělujete tímto souhlas Václavu Šumpichovi, se sídlem Únanov 103, 671 31 Únanov, IČ 06961533, DIČ: CZ9307065141 zapsaný u Městského úřadu ve Znojmě, sp. zn. SMUZN 21046/2018 ŽIVN/Bul (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

 

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz